top of page

Blogg

Det är här du hittar min blogg, det är här allt kul händer och det är här du får uppdateringar kring mina spännande resa. Jag kommer dela allt möjligt. Högt och lågt. Djupt och ytligt. Hur mycket eller hur ofta vet jag inte men det kommer ge sig med tiden precis som mycket gör när det handlar om resor.

 

Bloggen är indelad i olika kategorier utifrån vad inläggen har för huvudämne. Vill du veta mer om vad de olika kategorierna innebär kan du klicka här

DSC_0013.JPG
  • Skribentens bildSigrid Rosenfeldt

Catch up

Inte mycket bloggande från igår, inget alls i ärlighetens namn.....


Gårdagens sabbat var inte speciellt märkbar i Tel Aviv, det mesta öppet även om det öppnade lite senare än annars. Vi bestämde oss för att gå till Sarona market vilket visade sig vara en stor Saluhall med olika restauranger och mataffärer. Lite perspektiv på priserna här Israel: ett paket med 15 ägg kostar ca 75 svenska kronor.

Vi åt en trerätters lördagslunch på en italiensk restaurang vilket var jättegott.

Foton inne på marknaden var inte så populärt så blir en bild utanför istället....

Eurovision i Eurovision Village stod på schemat och eftersom vi redan hade klart för oss att vi skulle vara hemma runt 03.00 bestämde vi oss för att sova ett par timmar på eftermiddagen för att säkert orka med.


En sammanfattning av Eurovision kvällen var att det var en otrolig upplevelse. Tillsammans med 20.000 andra människor från hela Europa såg vi tävlingen på storbildsskärmar vid strandpromenaden. Mat i alla olika former fanns att köpa och öl. Sverige kom på en sjätte plats och förhoppningsvis har vi möjlighet att åka tillsammans till Nederländerna nästa år.



Nu är vi påväg mot Jerusalem igen för att kika lite museum!

/S


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Sista dagen

Chernobyl

bottom of page